Szűrés

A(z) Samsung Smart TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a csatlakoztatott eszközöket távolról vezérlő Samsung Remote Access funkció

2019. január 3. -

A Samsung Electronics bemutatja a 2019-es Smart TV sorozat új funkcióját a Remote Accesst, amely magasabb szintre emeli a PC-kkel, tabletekkel vagy okostelefonokkal való kapcsolatot. A felhasználók így távolról is irányíthatják kompatibilis eszközeiket és applikációikat a Samsung Smart TV készülékeken keresztül.

Tovább

Tanúsítványokkal ismerték el a 2018-as Samsung Smart TV-k biztonságosságát

2018. január 11. -

Több, világszinten is ismert tanúsítással foglalkozó szervezet ismerte el a Samsung Electronics Smart TV-khez kapcsolódó, Samsung Knox technológiát is magába foglaló biztonsági megoldását. A Samsung Smart TV az iparág első olyan készüléke, amely zsinórban harmadik éve kapja meg a Common Criteria (CC) tanúsítványt, a Checkout fizetési szolgáltatása pedig kivívta a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) minősítést. 

Tovább

A Samsung elsőként támogatja a Facebook új alkalmazását

2017. március 1. -

A Samsung Electronics Smart TV-in bevezetésükkel egy időben érhető el a Facebook új, tévés videoalkalmazása. Az applikáció az új, 2017-es paletta mellett hozzáférhető lesz a 2016-os és 2015-ös Smart TV-ken is. A Samsung tovább erősíti globális vezető szerepét a televíziókészülékek piacán azzal, hogy elsőként támogatja a Facebook új alkalmazását.

Tovább

Magyar módszer segítségével változtatja meg milliók életét a Samsung

2017. január 20. -

A Samsung legújabb innovációja, amelyet egy magyar kutatócsoport módszerét használva fejlesztett, színtévesztő emberek millióinak életminőségét fogja jelentősen javítani. 

Tovább